Succes med hygiejnediplom til håndværkere

Staalcentrum har i løbet af det senest halve år afholdt Håndværkerens Hygiejnediplom i tre virksomheder i sammen med ARBEJDSGIVERNE. Det er tydeligt for os, at efterspørgslen er stigende og at flere og flere virksomheder ser det som en parameter de kan differentiere sig på.

https://www.food-supply.dk/announcement/view/91464/hygiejnediplom_til_handvaerkere_der_arbejder_i_fodevareindustrien

Således beriget om nyt inden for hygiejnisk design

45 deltagere var den 28. november samlet til arrangementet Advances in hygienic design and industrial best practice på Danmarks Tekniske Universitet. Deltagerne repræsenterede en række forskellige interessenter i fødevareværdikæden fra producenter af slutprodukter, over udstyrsproducenter og analysevirksomheder til rådgivere. Dagen igennem var der fokus på det nye som rør sig inden for hygiejnisk design, og…

Læs mere...

Nyhedsbrev nr 4 2017

Staalcentrum er i god vækst. Og det er vækst over en bred front. Såvel antal medlemmer, som projektaktiviteter, arrangementer og efteruddannelse viser alle opadgående kurver. Det ser jeg som et klart tegn på, at vores strategi lykkes. Vores fokus på kerneaktiviteter indenfor hygiejnisk design, hygiejniske materialer, hygiejnisk drift af procesanlæg, rengøring og ny teknologi til…

Læs mere...

Nye EHEDG guidelines

Nye EHEDG guidelines

EHEDG Doc. 47 Guidelines on Air Handling Systems in the Food Industry – Air Quality Control for Building Ventilation

EHEDG Doc. 49 on Hygienic Design Requirements for Processing of Fresh Fish

Se alle guidelines på EHEDG’ hjemmeside

Nyhedsbrev 3/17

Kære medlem af Staalcentrum / DMN StaalNet og andre interesserede Dette er mit første nyhedsbrev som formand for Staalcentrum, og derfor vil jeg gerne benytte lejligheden til, at fortælle kort om min vision for Staalcentrum. Vi skal skabe værdi for medlemmerne ved at fokusere på at samarbejde om udvikling af nye teknologier, nye tilgange til…

Læs mere...

Ny hjemmeside

Staalcentrum har fået en ny og mere tidssvarende hjemmeside.

Vi er opmærksomme på, at der kan være ting, som trænger til en finpudsning og at der kan være uhensigtsmæssigheder. Vi sætter pris på din feedback, så vi kan opnå optimal funktionalitet til gavn for jer, som bruger siden.