Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Symposium om værdikædeoptimering og sensorer til fødevareindustrien

1. marts 2018 @ 8:00 - 17:00

Bliv tanket op på praksisnær viden om, hvordan din forretning kan blive styrket ved at udnytte nye værktøjer til optimering af værdikæden samt hvordan dette  understøttes af avancerede og banebrydende sensorprincipper. Udnyttelse af data til forbedring af virksomheders forretningspotentiale kommer til at spille en stor rolle fremadrettet. Derfor er det essentielt at have styr på dels tilvejebringelse af valide måledata og dels at kunne relatere dem relevant til den samlede fremstillingsproces.

Målet med dagen er at øge fødevaresektorens viden om udnyttelse af data til optimering af processer samt at præsentere nye sensorer og sensorprincipper, som kan understøtte forretningen på nye måder. Tillige får teknologivirksomheder og fødevareproducenter øget inspiration til, hvordan datahåndtering og sensorer kan medvirke til at skabe større værdi i form af bedre processtyring og nye muligheder for beslutningsunderstøttelse.

  1. Sensorer spiller en stor rolle i teknologisk fornyelse af fødevaresektoren og relevante måledata er en forudsætning for at skabe øget digitalforståelse af en produktion. Samtidig betyder øget muligheder for opkobling af sensorer i netværk og nye måder at arbejde med data på, at det bliver muligt at gentænke produktion og tage nye strategiske tiltag for at styrke forretningen.
  2. For at kunne udføre en digitalt baseret værdikædeoptimering er det nødvendigt at have en form for modelforståelse af produktionen. Derfor spiller simuleringsværktøjer en langt større rolle i design og optimering af produktionskæder i fremtiden. Med den rette forståelse og de rette data kan man komme langt med at optimere produktionsforhold inden man fysisk er gået i gang med arbejdet.

Der vil være rig mulighed for at ’prøve’ teknologier i praksis og forhåbentlig blive inspireret til at teste nye sensorer og få demonstration af værktøjer til datahåndtering ol. samt at netværke med andre deltagere.

Der vil blandt andet være indlæg ved Nicolas Horst (Devoteam) og Anders Kofoed-Petersen (Alexandra Instituttet)

Bekræftede udstillere: Insatech, SBT Instruments, RS Components og Baumer.

Der vil tillige blive formidlet aktiviter fra projektet ‘Optag af accelereret teknologi i fødevarevirksomheder‘ som Staalcentrum udfører projektet i regi af FoodNetwork sammen med DTU FødevareinstituttetInstitut for Entreprenørskab og Relationsledelse på SDU og FORCE Technology

Arrangementet afholdes på Danmarks Tekniske Universitet, Kgs. Lyngby.

Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på info@staalcetrum.dk. Bemærk der faktureres et gebyr på 500,00 kr for udeblivelse

For spørgsmål kontakt info@staalcentrum.dk

Detaljer

Dato:
1. marts 2018
Tidspunkt:
8:00 - 17:00
Begivenhed Kategori: