Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fremtidens fødevareproduktion – se muligheder ikke begrænsninger!

29. maj 2019 @ 9:00 - 16:00

Dagen vil have fokus på, hvordan aktører forskellige steder i fødevarekæden kan drage forretnings­mæssig nytte af ny teknologi. Eksemplerne vil berøre emner som samarbejde i værdikæden, nye muligheder inden for måling og analyse, udnyttelse af data og optimeringer i værdikæden, digitalisering.

Formålet er at skabe inspiration til virksomheder, så flere overvejer at anvende ny teknologi til at styre deres egen forretning.

Program formiddag 9.00 – 11.00 – Hvad former fremtidens fødevareproduktion

  • Velkomst v/ Alan Friis, Staalcentrum
  • Aktivering af et større innovationspotentiale – med eksempler fra fødevareproduktudvikling, Carsten Borch, 1925 Modellen
  • Engaging with academics to bring new ideas to life – including examples from new utiilisation of fermentation, Tim Hobley, DTU Fødevareinstituttet
  • Spørgsmål og debat samt benyttelse af 1925 Modellen

Generalforsamling i Staalcentrum 11.15 – 12.00 (deltagelse udelukkende i generalforsamlingen er gratis. Deltagelse i resten af dagen kræver tilmelding)

Pause 12.00 – 12.45

  • Frokost og netværk

Program eftermiddag 13.00 – 16.00 – To temaer med eksempler på ny teknologi

  • TEMA – Rengøringsoptimering v/ Annette Baltzer Larsen, FORCE Technology; Heidi Herup, Insatech; Gustav Skands, SBT Instruments og Lars Houborg, Ecolab. Temaet vil have fokus på udnyttelse af nye sensorer og måleprincipper til optimering af rengøring samt, hvordan dette hænger sammen med hygiejnisk design og forbedret rengøringseffektivitet
  • TEMA Moderne produktionsteknologi v/ Alan Friis, Staalcentrum, Peter Espersen, HYDRACT og Tim Hobley, DTU Fødevareinstituttet. Temaet kommer rundt om hvordan et øget fokus på digitalisering og ny teknologi kan styre og endda reformere forretningen. Det belyses tillige, hvordan matematiske modeller kan understøtte både procesudvikling og effektiv drift.

Afslutning med fokus på fremadrettede aktiviteter.

Deltagergebyr 500 kr for medlemmer af Staalcentrum og 750 kr for alle andre.

For yderligere information og tilmelding kontakt Staalcentrum på  info@staalcentrum.dk

Detaljer

Dato:
29. maj 2019
Tidspunkt:
9:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Alan Friis
Telefon:
+4542482482
E-mail:
alan.friis@staalcentrum.dk
Hjemmeside:
www.staalcentrum.dk

Sted

Food Innovation House
Lysholt Allé 3
Vejle, 7100
+ Google Map