Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

RoboFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

30. oktober 2018 @ 9:30 - 16:00

Gratis
RoboFood - Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

52 virksomheder deltager: 17 fødevarevirksomheder, 21 teknologileverandører,

15 organisationer, universiteter og GTS’er – samlet mere end 100 personer

Robotter og automatisering kan give fødevareindustrien et betydeligt løft på produktionsområdet. Rationaliseringsgevinster er oplagte, men robotter og automatisering baner også vejen for helt nye produkter, øget fleksibilitet i produktionen, nye jobmuligheder og forbedret arbejdsmiljø. At vælge den rette løsning forudsætter indgående kendskab til produktionen, og at man har en plan for, hvad man ønsker at opnå.

Staalcentrum sætter sammen med Odense Robotics og Food Innovation House i regi af FoodNetwork fokus på robotter og automation i fødevareindustrien. Dagen er relevant for fødevarevirksomheder, der er interesserede i robotter eller blot nysgerrige på, hvad de kan bruges til, leverandører af robotteknologi til fødevareindustrien samt udstyrsproducenter til fødevareindustrien bredt.

Vi har lavet en dag, hvor der vil være mulighed for hands-on oplevelser med robotter og automatisering og samtidig få inspirationsindlæg fra virksomheder, der allerede har erfaringer med robotter. Der vil fx være fokus på robotter og deres behov for hygiejnisk design, udnyttelse af robotter til rengøring, robotløsninger til pakning samt til logistikopgaver.

Program (Indlæg er fremhævet med fed skrift)

Program formiddag (9.30 – 12.30):

  • Velkomst v/ Alan Friis, Staalcentrum
  • Robotter – hvor er vi? v/ Lars Knudsen, Teknologisk Institut
  • Modulær fleksibel automation, Lasse Thomsen, LT∙Automation
  • Reducerede produktionsomkostninger og forbedret arbejdsmiljø med robotter, Mads Nychel, EGATEC
  • Robotløsninger til fleksible arbejdsopgaver, Michael Hye Nielsen, Robot Nordic
  • Rammer for dag og sted v/ Gyda Bay, Food Innovation House; Peter Falk Olsen, Odense Robotics og Alan Friis, Staalcentrum

Program eftermiddag (12.30 – 16.00)

  • Frokost, netværk og mulighed for en-til-en samtaler mellem robot- og fødevarevirksomheder (herunder rundvisning i Food Innovation House)
  • Inspiration fra industrien til anvendelse af robotter og differentieret produktion v/ Jacob Veiss, JBTurn
  • Paneldebat 1 – Udfordringer, muligheder og begrænsninger med robotter og automation i fødevareproduktion med fokus på produkthåndtering, systemintegration og miljøbetingelser (varme/kulde/fugtighed/korrosivt). Deltagere: René Holm (Hydract), Morten Svendsen Nordli (Eltronic) mfl.
  • Paneldebat 2 – Robotter til rengøring og rengøring af robotter, hvor ligger potentialet?, hvor er begrænsningerne? Deltagere: Lars Ellekilde (Enabled Robotics), Kim Petersen (FoodSafe), mfl.
  • Muligheder for finansiering til udviklingsaktiviteter fra Innovationsfonden v/ René Logie Damkjer, Innovationsfonden
  • Afslutningsdiskussion – Ordet er frit, hvad mangler vi for at robotter bliver en større succes i fødevareindustrien?, identifikation af projektideer, hvem gør hvad fremadrettet?

Tilmelding til: alan.friis@staalcentrum.dk

 

RoboFood - Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien            RoboFood - Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien          RoboFood - Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien     Arrangementet er en del af   RoboFood - Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

Detaljer

Dato:
30. oktober 2018
Tidspunkt:
9:30 - 16:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Alan Friis
Telefon:
+4542482482
E-mail:
alan.friis@staalcentrum.dk
Hjemmeside:
www.staalcentrum.dk

Sted

Food Innovation House
Lysholt Allé 3
Vejle, 7100
+ Google Map