Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Udskydes – RobotFood – Bliv klogere på robotter og automatisering til fødevareindustrien

14. juni 2018 @ 9:30 - 15:30

Robotter og automatisering kan give fødevareindustrien et betydeligt løft på produktionsområdet. Rationaliseringsgevinster er oplagte, men robotter og automatisering baner også vejen for helt nye produkter, øget fleksibilitet i produktionen, nye jobmuligheder og forbedret arbejdsmiljø. At vælge den rette løsning forudsætter indgående kendskab til produktionen, og har en plan for, hvad man ønsker at opnå.

Robocluster og Staalcentrum i regi af FoodNetwork sætter med RobotFood seminaret  fokus på robotter og automation i fødevareindustrien. Det er for fødevarevirksomheder, der er interesserede i robotter eller blot nysgerrige på, hvad de kan bruges til. Vi har lavet en dag, hvor der vil være mulighed for hands-on oplevelser med robotter og automatisering og samtidig få inspirationsindlæg fra virksomheder, der allerede har erfaringer med robotter.

Der vil fx være fokus på robotter og deres behov for hygiejnisk design, udnyttelse af robotter til rengøring, robotløsninger til pakning samt til logistikopgaver. Det endelige program for dagen følger snarest.

Arrangementet udskydes til efteråret

Spørgsmål kan stilles til alan.friis@staalcentrum.dk

Stedet er: annonceres senere

Detaljer

Dato:
14. juni 2018
Tidspunkt:
9:30 - 15:30

Sted

Food Innovation House
Lysholt Allé 3
Vejle, 7100
+ Google Map