Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

RoboFood19 – hvad skal der til før vi får flere robotter i fødevareindustrien?

7. november 2019 @ 9:30 - 16:00

300DKK

En dag med eksempler fra slagteriindustrien til inspiration for alle – Vi følger sammen med Food Innovation House og Odense Robotics op på sidste års succes.

Selvom det er klart, at robotter og automatisering kan give fødevareindustrien et betydeligt løft på produktionsområdet, så er der stadig langt mellem eksemplerne, hvor robotterne er med direkte i produktionen. Formålet med RoboFood19 er at skabe inspiration, som går længere end oplagte rationaliserings­ge­vin­ster. Visionen er at forandre produktionen, skabe muligheder for nye produkter samt nye jobmuligheder.

Sidste år satte Staalcentrum, Odense Robotics og Food Innovation House for første gang fokus på robotter og automation i fødevareindustrien. Det var en god dag med stort fremmøde, god debat, stor nysgerrighed og mange spørgsmål. I år vælger vi at sætte fokus på den række af robotløs­nin­ger, der er udviklet til slagteribranchen, da det er her vi finder de fleste og bedste eksempler på forhold som fremmer automatisering såsom ledelse og organisation samt produktionsfilosofier.

At vælge den rette løsning forudsætter indgående kendskab til produktionen.

Faglige indlæg

  • Introduktion og velkomst v/ Alan Friis (Staalcentrum)
  • Sværhedsgrader i fødevare robotik – meat the cut v/ Preben Hjørnet (OpenROBOTICS)
  • Robotløsninger fra slagteriindustrien – hvad ligger lige for, og hvor er der stadig behov for udvikling?  v/ Niels-Henrik Grothe (DMRI, Teknologisk Institut)
  • Mikrofabrikker og nye måder at organisere produktion på v/ NN

Korte indlæg fra leverandører inden for robotter, sensorer og automation samt hands-on og mulighed for 1-til-1 snakke med leverandører

Der vil være mulighed for at blive inspireret til øget udnyttelses af robotter og automatisering og fra virksomheder, der har erfaringer med robotter. Der vil være fokus på robotter i produktionen, robotter til rengøring, robotløsninger til logistikopgaver mm.

 

Detaljer

Dato:
7. november 2019
Tidspunkt:
9:30 - 16:00
Pris:
300DKK
Begivenhed Kategori:

Sted

Food Innovation House
Lysholt Allé 3
Vejle, 7100
+ Google Map

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.