Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fremtidens fødevareproduktion – Ny teknologi = Nye muligheder

29. november 2018 @ 9:00 - 15:00

Gratis

Dagen vil have fokus på, hvordan aktører forskellige steder i fødevarekæden kan drage forretningsmæssig nytte af ny teknologi. Eksemplerne vil berøre emner som samarbejde i værdikæden, nye muligheder inden for måling og analyse, udnyttelse af data og optimeringer i værdikæden, digitalisering og matematiske modeller samt anvendelse af robotter. Formålet er at skabe inspiration til virksomheder, så flere overvejer at anvende ny teknologi til at styre deres egen forretning.

Baggrund: Staalcentrum sætter sammen med SDU, DTU og FORCE Technology skarpt på hvordan ny teknologi kan være med til skabe forbedret forretningsgrundlag for fødevareproducenter. Projektet har forløbet de seneste 2.5 år og er finansieret af FoodNetwork.

Arrangementet er en del af FutureWeek, hvor klynger og netværk sætter fokus på den effekt, som virksomheder får af at deltage i disse.

Registrering fra kl 9.00

Program formiddag 9.30 – 12.00 – strategi og forretningsfornyelse

  • Velkomst v/ Alan Friis, Staalcentrum
  • Teknologi i strategiske samarbejder v/ Kristin Munksgaard, SDU
  • Robotter i fødevareindustrien skaber mulighed for ny forretning v/ Preben Hjørnet, Blueworkforce
  • Spørgsmål og debat

Pause 12.00 – 12.45

  • Frokost, netværk

Program eftermiddag 12.45 – 16.00 – ny teknologi

  • TEMA – Rengøringsoptimering v/ Annette Baltzer Larsen, FORCE Technology; Heidi Herup/Søren Bryde, Insatech og Lars Houborg, Ecolab. Temaet vil have fokus på udnyttelse af nye sensorer og måleprincipper til optimering af rengøring samt, hvordan dette hænger sammen med hygiejnisk design og forbedret rengøringseffektivitet
  • TEMA Moderne produktionsteknologi v/ Alan Friis, Staalcentrum, Peter Espersen, HYDRACT og Aberham Feyissa, DTU Fødevareinstituttet. Temaet kommer rundt om hvordan et øget fokus på digitalisering og ny teknologi kan styre og endda reformere forretningen. Det belyses tillige, hvordan matematiske modeller kan understøtte både procesudvikling og effektiv drift.
  • Fremtidens kompetence behov og afslutningsdiskussion – Ordet er frit, hvad mangler vi for at ny teknologi bliver en større succes i fødevareindustrien?, identifikation af projektideer, hvem gør hvad fremadrettet? v/ Alan Friis, Staalcentrum

 

Tilmelding til alan.friis@staalcentrum.dk

 

               Arrangementet er en del af Future Week

Detaljer

Dato:
29. november 2018
Tidspunkt:
9:00 - 15:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Arrangør

Alan Friis
Telefon:
+4542482482
E-mail:
alan.friis@staalcentrum.dk
Hjemmeside:
www.staalcentrum.dk

Sted

SDU Kolding
Universitetsparken 1
Kolding, Østjylland 6000 Danmark
+ Google Map
Telefon:
8870 7515

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.