Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grundkursus i fødevarekontaktmaterialer

10. september 2019 @ 9:30 - 16:30

1000DKK

Korrekt valg og håndtering af materialer til fødevarekontakt er afgørende for produktion af sunde og sikre fødevarer. Der er en ret omfattende EU-lovgivning på området og krav om sporbarhed og dokumentation og tillige stiller fødevareproducenternes kunder stadig flere krav til viden om de konkrete fødevarekontaktmaterialer i en proces.

Grundkursuset er rettet mod at give personer med ingen eller beskeden forud kendskab  den nødvendige viden om håndtering af fødevarekontaktmaterialer fx ved indkøb, vedligehold, udformning af udbudsmateriale ol.

Dagen omhandler de gængse materialer, den nødvendige dokumentation, gængse problemstillinger sam lovgivning og arrangeres af FORCE Technology og Staalcentrum i fællesskab.

Indhold:

  • Introduktion til fødevarekontaktmaterialer (hvorfor er der behov for regler, dokumentationskrav og gængse problemstillinger)
  • Formelle krav (EU og national lovgivning)
  • Fødevarekontaktmaterialer (Plast, gummi og silikone, stål og andre metaller)
  • Overensstemmelseserklæringer

Undervisere: Seniorkonsulent Jens Sinding, FORCE Technology og Alan Friis, daglig leder af Staalcentrum. Eventuelle spørgsmål kan stilles til Alan Friis på mail: alan.friis@staalcentrum.dk

Medlemmer af Staalcentrum og ERFA-klubben for FKM får 50% rabat. Medlemmer bedes benytte rabatkoden ‘medlem’ i webshoppen. Deltagerantal min. 25 og max. 75 personer.

Bemærk at navne på yderligere deltagere kan skrives under bemærkninger når ordren afsluttes i webshoppen.

(Sted følger snarest)

 

Detaljer

Dato:
10. september 2019
Tidspunkt:
9:30 - 16:30
Pris:
1000DKK
Begivenhed Kategori:

Billetter

Billetter er ikke tilgængelig, da begivenhed er overstået.